Insättningsbonus

Nästan alla bingosajter erbjuder insättningsbonus när man blir ny medlem. Det här är givetvis väldigt bra och något som får en att känna sig extra välkommen som ny bingo medlem. När det gäller insättningsbonus finns det en del att tänka på för att man ska kunna få spela så mycket gratis bingo som möjligt.

Insättningsbonusen gäller ju bara vid den första insättningen så det gäller att tänkta efter hur mycket man vill sätta in. Om det visar sig i efterhand att man gillar bingosajten väldigt mycket och kan tänka sig att spela där igen så är det ju dumt om man bara satt in t.ex. en hundralapp.

Många bingosajter ger insättningsbonus upp till tusen kronor (ibland mer) så han man möjlighet bör man såklart försöka utnyttja ett sådant bra erbjudande så mycket man bara kan. Det finns ju väldigt många bingohallar på nätet som bjuder på bingo bonus när man går med som ny medlem förutom insättningsbonusen får man även gratis brickor att spela för.

Insättningsbonus varje gång?

Vill du ha bonus varje gång du gör en insättning? (vem vill inte det?). Då ska du bli medlem hos BestBingo, det är en väldigt populär svensk bingohall som erbjuder insättningsbonus mellan 20% och 100% varje dag.