Gratis bingospel

Bingo är efter Poker det mest populära spelet på Internet och sidorna tävlar hårt med varandra om att locka till sig nya medlemmar. Ett sätt att attrahera nya spelare är att erbjuda gratis bingo spel. På de flesta bingosajter som erbjuder gratis bingospel kan man spela mönster- och variantbingo samt traditionella 75 och 90 bollars bingo.

Det finns tusentals webbsidor som erbjuder bingospel och konkurrensen dem i mellan gynnar spelarna som överöses med gratis bingopengar, presenter och till och med utlandsresor. Allt mer pengar lämnas tillbaka till bingospelare som vinster och pengar till gratisspel.

När man surfar efter gratis bingospel är det viktigt att först läsa vilken policy som gäller om man skulle vinna. För det första måste man vara väldigt noga med att registrera rätt namn och adress. Registrera aldrig flera konton från olika medlemmar i samma familj – nästan alla bingosajter förbjuder det. Du ska heller inte behöva lämna ut kortuppgifter för att få gratis spela – det ska räcka med adressuppgifter.

Omsättningskrav för gratis spel

Läs noga under omsättningskrav eller liknande formuleringar. Ofta måste gratispengar omsättas minst tio gånger innan de kan tas ut. Har man fått 50kr att spela för måste man alltså satsa minst 500kr innan man har möjlighet att ta ut vinsten. Försöker man ta ut vinsten innan man uppfyllt kravet riskerar man att hela beloppet hålls inne.