Bingo med chatt

Bingochattspel är ett jättekul sätt att hitta nya vänner samtidigt som man spelar bingo och har chans att vinna pengar. Chattspel är sidospel som kan spelas bredvid den vanliga bingon med chans att vinna priser och presenter.

Chattspel kan vara väldigt roliga, intressanta och framförallt ge lite extra påfyllning i kassan om man haft otur med bingon. Chattspelen sköts av bingovärdinnorna och har sina egna regler. Värdinnorna håller stämningen uppe med spel och frågesport samtidigt som dom har ett öga på chatten så att inte någon är otrevlig eller att det spårar ur på något annat sätt.

Chattspelen erbjuder flera fördelar för medlemmarna. Men först och främst höjer de temperaturen i chatten och ger fler chanser att vinna - chattspelen engagerar och skapar en trevlig och gemytlig stämning.  

Dubbelt nöje med chattspel

Det är alltid roligare att spela bingo med chattspel, det är skoj att chatta och eftersom de flesta har automarkeringen på så är det ett perfekt sätt att fördriva tiden medan spelet pågår.

Varje bingo chattspel kretsar kring ett tema som musik, filmer, frågesport eller kändisar. Oavsett spel så blir det dubbelt nöje när man spelar bingo med chattspel!

Sugen på bingochattspel? Hos Ladbrokes kan du delta i frågesport på tisdagar och torsdagar. Ladbrokes ger tillbaka c:a 92% till sina spelare - till skillnad från svenska spel som i bästa fall delar med sig hälften.