Bingo
 
Bingo Online Bingosajten med allt om bingo
NÄTBINGO
Betsson
Best Bingo
Caliberbingo
Expekt Bingo
Mariabingo
Ladbrokes Bingo
Lyckobingo
Unibet Bingo
MER BINGO
Bingoblogg
Bingo
Bingo Chat Spel
Bingo Bonus
Bingo Jackpott
Gratis Bingo
Insättningsbonus
Spela Bingo
 
bingobollar  

Bingo

Länge var bingon förknippad med rökiga bingosalonger som mest besöktes av äldre damer i hatt. Bingosalongerna finns fortfarande kvar men lever kanske en lite slumrande tillvaro. Kan hända är det en och annan nätbingospelare som kikar in för att prova på men annars är det nog en annan kategori bingospelare som spelar i de gamla salongerna. Bingo på nätet är betydligt hippare och populärare än någonsin.

När bingon kom till Sverige

Bingon kom till Sverige i början av 1960-talet, till en början var spelet oreglerat och det förekom en hel del fusk och tokigheter fram till 1974 när det gjordes en stor utrensning och bingon togs över av folkrörelserna. Eftersom en stor del av överskottet måste gå till vissa bestämda ändamål ger hallbingon mycket sämre vinstchanser än bingosajterna online.

Undvik svenskbaserade bingosajter

Svenskbaserade bingosajter som Svenska Spel (som ska dra in pengar till staten), Bingolotto (föreningslivet) m.fl ger betydligt mycket mindre tillbaka till sina spelare än svenska bingosajter baserade i utlandet.

Visst är det bra med välgörenhet men då kan man lika gärna skänka en slant till något gott ändamål och sedan spela bingo där man får bättre vinstchanser. Vill du inte bara ha kul utan även chans att vinna pengar samt får del av erbjudanden som insättningsbonus och gratis bingo ska du alltså undvika bingosajter som finns i Sverige eftersom de inte kan dela ut så mycket pengar till spelarna på grund av omfattande regleringar.

Bingoonline: Här hittar du dom bästa bingosajterna och massor av annat om bingo