Bingo Jackpott
 
Bingo Online Bingosajten med allt om bingo
NÄTBINGO
Betsson
Caliberbingo
Expekt Bingo
Mariabingo
Ladbrokes Bingo
Lyckobingo
Unibet Bingo
MER BINGO
Bingoblogg
Bingo
Bingo Chat Spel
Bingo Bonus
Bingo Jackpott
Gratis Bingo
Insättningsbonus
Spela Bingo
 
bingobollar  

Caliber bingo

Bingojackpott tips

Precis som det i kortspel (e.g. Blackjack) finns spelare som räknar kort för att förbättra sina vinstchanser finns det bingospelare som tänker till en extra gång för att öka sina vinstchanser.

Genom att förstå hur bingo jackpottar fungerar går det att på ett enkelt sätt avsevärt förbättra oddsen för att ta bli en vinnare. Precis som med de flesta andra spel om pengar kan man få ett övertag om man lär sig på djupet hur spelet fungerar.

Anta att det är 20 spelare i ett bingorum och alla har köpt en varsin bricka. Det innebär att varje spelare har 5 % chans att vinna. Anta nu att det fortfarande är 20 brickor i spel men att du har 2 av dem – din chans att vinna är nu dubbelt så stor. Chansen att vinna ökar desto fler brickor av det totala antalet som du själv lagt beslag på. Det här är enkel matematik och lätt att förstå - kruxet är att lära sig när det är läge att öka sin vinstchans genom att köpa fler brickor.

Färre spelare – högre chans att ta få Jackpot!

Om man är ute efter att ta hem en jackpott är det en fördel om det är så få spelare som möjligt som deltar. Det är ofta färre personer som spelar tidigt på morgonen, väldigt sent eller på olika helgdagar. På veckosluten är det normalt flest spelare. Mönstren kan skilja sig lite åt mellan olika sajter så det är en bra idé att föra lite statistik över hur det ser ut – gör noteringar i Excel eller i ett vanligt anteckningsblock för varje sajt tillsammans med hur länge sedan den sista jackpotten föll ut.

Det här är en strategi för Jackpottjakt, ett annat sätt att öka sina vinstchanser är att utnyttja insättningsbonusar maximalt för att få ett övertag. Läs mer om det under bingo bonus!

Insättningsbonus varje gång?

Vill du ha bonus varje gång du gör en insättning? (vem vill inte det?). Då ska du bli medlem hos BestBingo, det är en väldigt populär svensk bingohall som erbjuder insättningsbonus mellan 20% och 100% varje dag.

Bli medlem hos Bestbingo

100kr Best Bingo

Bingoonline: Här hittar du dom bästa bingosajterna och massor av annat om bingo