Om du är en bingo frälst (du kan lita på att du inte är ensam det finns många av oss där ute) då vet du hur mycket unik spänning och skoj det finns i detta ofta missförstådda spelet. För dem utanför som tittar på kan det verka som bingospelare ägnar sig åt ett enkelt och tur baserat sifferpussel. Glädjande nog finns det idag många webbplatser som erbjuder bingo online och spelet så många gläds åt spelas allt oftare i det egna hemmets bekvämlighet där vi också får chansen att lära känna andra bingoentusiaster runt om i världen.

När du väljer att spela på någon bingohemsida kommer du att upptäcka att många av dessa webbplatser erbjuder olika incitament och sanning är att det idag är svårt att hitta en bingosajt som inte erbjuder någon form av bonus. Om du kommer att vinna pengar på bingo beror idag till stor del beroende hur du hanterar dina bonusar. Genom att hantera dina bonusar väl och se till att du hittar den bästa webbplatsen för att spela kan du öka dina chanser väsentligt. Du har turen att ha trillat in på bingoonline.nu för på den här bloggen och på vår hemsida kan du läsa både informativa artiklar och hitta de bästa sajterna för online bingo. Genom att läsa recensioner om olika webbplatser kan du hålla dig välinformerad och bli bättre förberedd för att spela bingo online.

Välj de bästa sajterna som kan ge dig valuta för pengarna samtidigt som de förbättrar det roliga bingospelets grundtanke De bästa webbplatserna alla är alla inriktade på att få folk att spela och njuta av spelet mer än de någonsin har gjort med det traditionella sättet att spela bingo på. Så naturligtvis använder de en massa tricks och knep för att få din uppmärksamhet.

Var Bingolotto bättre på lokets tid?

Det svåraste med att spela online bingo är att hitta en plats att spela. Med flera hundra webbplatser som ägnas åt att spela bingo, några gratis och en del för pengar, det är svårt att säga vilken bingo rum som passar dig bäst. Att hitta bra vänner att spela med är också viktigt för att öka din bingo njutning. Det är därför en bingo katalog är ett bra ställe att börja på. Det finns två typer av bingo kataloger som kan gynna din online bingo upplevelse.

Den första är en katalog med platser där du kan spela. En bra bingo katalog kommer att lista alla möjliga bingo webbplatser, ge en sammanfattning av möjliga sätt att spela och betygsätta webbplatser. Du börjar med att försöka välja mellan 100 möjliga bingo webbplatser. Genom en bingo-katalogen kan du drastiskt sänka den siffran till bingo webbplatser som passar det du letar efter i ett online bingo spel. Målet är att hitta tre eller fyra bingo rum som du kan prova. Därifrån kan du enkelt prova varje bingo rum och se vilken du gillar. Det viktigaste är att hitta rätt bingo katalog. Det låter som ett moment 22, men antalet webbplatser ägnas åt rummen betyg bingo är mycket lägre än antalet bingo rum.

Du letar efter en bingo katalog som listar och ger en snabb genomgång. Om katalogen endast har fem bingo webbplatser än chansen att det bara är en lyckträff att dra dig till de fem webbplatser. Om bingo katalogen är täckt med popups reklam en viss bingo rum än det är nog bara mer gratis reklam. Vad du vill hitta är en lång lista med platser att spela bingo. Inte en bluffsajt för att få folk till en viss webbplats. Hos bingoon.se hittar du rätt – en bingo katalog kan vara nyckeln till din online bingo upplevelse. Det finns även andra typer av bingo katalog som fortfarande dyker upp.

Det finns över 100 bingo katalog webbplatser där ute, men vet du nu hur många online bingo spelare det är? Tusentals, ännu mer, och om du är en social bingo spelare än du vill tala med dessa människor, e-posta dem, fråga dem där de spelar, det är det bästa sättet att hitta en bra bingo rum. Föreställ dig en katalog, som en online-bingo telefonbok där du kan kontakta andra online bingo spelare. Du kan inte bara träffa folk, men du kan organisera sig för att ansluta sig till en viss bingo turnering en masse hoppas att pressa Jackpot Bingo upp. Online bingo växer och det måste finnas ett enkelt sätt att hålla reda på tillväxt till fördel för både spelaren och de webbplatser som redan tillhandahåller bingospel. Bingo kataloger är nyckeln, så länge de kan kontrolleras till den punkt pålitliga.

Nästan alla tycker att det är kul med bingo – om de bara provar! Storbritanniens prins William fångades på bild när han under sin militärtjänstgöring tillsammans med ett kompisgäng provade lyckan på en bingohall. Wills satsade 5 pund men det blev tyvärr ingen vinst den här gången.

Till en början försökte han dölja sin identitet och skojade om att han bara var väldigt lik den riktiga prinsen men sedan skojade han friskt med bingospelarna och skrev autografer på baksidan av bingobrickor.

Ingen från bingokedjan med 118 bingohallar över hela landet ville kommentera besöket utan konstaterade bara bingo har en dragningskraft på människor från alla samhällsskikt.

Bingo Royale var för övrigt ett kul bingoprogram med Mona Selitz

Storbritannien är ett av världens mest bingotokiga länder. Över tre miljoner personer spelar hallbingo regelbundet och ännu fler spelar bingo på nätet. I Storbritannien finns det ungefär 700 licensierade bingohallar där överskottet precis som i Sverige går till idrotten. Systrarna Christine och Lorraine Williams delade 2008 på en av de världens genom tiderna största bingovinst. Totalt uppgick platinumjackpotten till över 1.1 miljoner brittiska pund (ungefär 13 miljoner kronor).

Bingohallen fullständigt exploderade när jackpotten gick ut och butiksbiträdet Christine kunde inte tro sina ögon när hon fann sig sittande med den vinnande bingobrickan.

Bingo är populärt även bland många kändisar. Visste du att Mariah Carey gillar att spela bingo?

Läs hela storyn här;

Bingo Jackpott

Inflationsmonstret

Inflationsmonstret

Bingo är ett slumpspel, det går inte att veta eller gissa vilka nummer som kommer att dras. Men det finns faktiskt några kryphål man kan utnyttja som bingospelare.

Ett är bingo bonus; Bonuspengar gör att värdet på riktiga insatserna späds ut, desto mer gratis bingopengar som delas ut desto lägre blir värdet av alla “riktiga” pengar i omlopp på bingosajten. Det är alltid bra att få bonus på insättningen men om alla andra spelare får lika mycket bonus så har det faktiskt inte någon betydelse eftersom vinsterna är lika stora.

Läs mer om hur du kan dra fördel av bingo bonussystemen så ligger du ett steg före övriga bingospelare!

Visste du att Svenska spel och bingolotto bara delar ut hälften av vinsterna till bingospelarna? Undvik att spela på sajter som lurar av spelarna vinsten och stoppar den i egen ficka då kan man lika gärna skänka bort en slant till välgörande ändamål.

X-Factor

Lyckobingo finns det förutom roliga bingospel massor av spelautomater och andra spel som man kan vinna stora pengar på. Ett av de mest populära spelen är X-Factor. I fredags var det en lycklig spelare som hade turen att fylla på helgkassan med inte mindre än 75.000kr – och det är inte första gången som just det här spelet visar sig från den givmilda sidan. I går hade dessutom Glenn! namnsdag, var det kanske han som tog hem Jackpotten:) Den glada göteborgaren (eller göteborgskan) “lingot” kan i alla fall skratta hela vägen till banken, grattis!!!

Utopia bingo är en svensk bingosida som vänder sig till skandinaviska bingospelare. Här redovisas på ett nytt sätt hur mycket pengar som finns i potten, hur många som spelar och vad man kan vinna. Just nu får man 100kr gratis att spela för när man blir ny medlem. Dessutom erbjuder Utopia insättningbonus (100% första gången upp till 2000kr) på alla insättningar.

Brickpriser från 1kr.

Pröva Utopiabingo nu och få 100kr gratis

På bingobloggen kan du följa senaste nytt inom nätbingo, vi lägger upp nyheter som är intressanta. Sajter där man kan spela bingo online hittar man såklart på bingoonline.se.

Här på bingobloggen blir det nyheter och annat som rör bingo. Lägg gärna till vår blogg i din bloggrulle så glömmer du inte att följa med vad som händer.

Bingo är ett kul spel online och det är allt fler som blir intresserade och upptäcker vilket roligt nöje bingo på nätet är. Eftersom det är ett så enkelt spel kan alla vara med och ha kul. Bingo är lättsamt och underhållande till skillnad från de mer seriösa och hårda poker och casinorummen där allt bara handlar om pengar.

Bingo är mer än bara spel om pengar – det är underhållning på hög nivå, inte sant?